2013. november 3., vasárnap

:)

Halihó! :)
Hol is kezdjem...:) Itt a szünet vége sok-sok diák nagy szomorúságára. Mi is nagy szomorúsággal könyveljük el életünk naplójában, hogy ennek is vége. Az idő nagyon gyorsan telik, azt hiszem ezt mindenki érzi, bár akkor is ilyen gyorsan tellene el egy-egy nap, amikor suli van..Ám értelmetlen ezen gondolkodni, ugyanis az időt nem tudjuk felgyorsítani egy abrakadabrával...pedig milyen jó is lenne:) Átugrani, olyan feladatok,dolgozatok és felelések felett, amelyekhez kinek is lenne kedve!? De merem azt mondani, hogy mégsem baj, ugyanis mint a mondás is tartja: "Ami nem öl meg az megerősít." :) Habár rövidnek éreztük mégis nagyon jó volt a szünet. Eseménydús hétköznapokat és hétvégéket, hol együtt, hol külön-külön éltünk át.:)Na és persze reméljük, hogy mindenki nagyon jól érezte magát és a szomorúság csak a szünet egy napján találta meg, Halottak napján.:)
Másrészt, hogy egy kicsit most eltérjek a témától, már nagyon várjuk, hogy kiderüljön a 2. forduló eredménye a holnapi napon. Mindent beleadtunk, hogy elkészüljön és jó legyen. Reménykedünk benne, hogy a zsűrinek is tetszeni fog.
Nos... és kedves diákok már csak 5 nap a suliban és újra átélhetitek a szünetet, újra érezhetitek mindazt, amit mi is éreztünk egy héten át...a szabadságot..még ha csak egy hétvégére is. :)

Puszi : Szinti :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése